Waarom wij werken met eigen monteurs

Bij MobiSolar werken we met een eigen team van monteurs en een handje vol vaste mensen op kantoor. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich écht aangesloten voelt bij het bedrijf. We zijn eigenlijk één grote groep die het samen voor elkaar bokst. Om deze sfeer te creëren hebben we ervoor gekozen om alleen maar te werken met vaste mensen, ten opzichte van zzp’ers.

Je bouwt hierdoor niet alleen op een vaste vriendengroep binnen het bedrijf, maar ook een vaste klantrelatie. Onze salesjongens begeleiden het hele proces. Van eerste telefoontje of gesprek op locatie tot na het plaatsen van de zonnepanelen, airco of laadpaal. Hebben klanten achteraf nog vragen? Dan komen ze gewoon weer bij dezelfde persoon terecht. Zo creëer je een stabiele relatie met je klanten.

Bij de monteurs net zo. Heb je als klant zijnde een goede ervaring met de monteurs? Grote kans dat dezelfde monteur voor je deur staat als je onderhoud nodig hebt, of als je zonnepanelen, airco’s en een laadpaal bij wil laten plaatsen.

We willen er echt samen voor zorgen dat het bedrijf groeit. Dit gevoel maak je echt alleen als je ervoor kiest om alleen vaste krachten in huis te hebben, denken wij. En dit is waarom wij alleen maar werken met eigen monteurs, in plaats van zzp’ers.

Ben je nog op zoek naar een baan? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Meer weten?

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.

Bereken binnen 1 minuut wat je bespaart