Zonnepanelen in Nederland

Investeer in de toekomst én in je spaarrekening.

Home » Zonnepanelen-in-nederland

Zonnepanelen in Nederland, daar kunt u op rekenen!

Zonne-energie wordt steeds populairder in Nederland en het gebruik van zonnepanelen wordt steeds gebruikelijker. Een groeiend aantal huishoudens in Nederland omarmt steeds vaker groene stroom. Met zonnepanelen kunt u uw eigen elektriciteit opwekken, wat zowel duurzaam als kostenefficiënt is. Precies wat in deze huidige tijd nodig is.

Gegarandeerd de beste producten met 10 tot 30 jaar garantie

10 jaar gratis servicegarantie. Altijd verzekerd van werkende

Transparante communicatie en heldere afspraken.

Volledige installatie

Bestelt u zonnepanelen bij Mobisolar? Wij regelen het hele proces van A tot Z. Wij beoordelen of uw woning geschikt is. Daarna ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod. Vervolgens bestellen we de zonnepanelen en monteren we deze bij u thuis. 

Wij verzorgen het volledige installatieproces. De installatie zelf neemt slechts één dag in beslag. Bovendien heeft u zelf de vrijheid om de dag en het tijdstip van plaatsen te kiezen.

Persoonlijk advies

Als u zonnepanelen bestelt bij Mobisolar, dan kunt u rekenen op professioneel maatwerk. Elk huishouden verdient een persoonlijke benadering. Voordat u uw aanvraag indient, kunt u nagaan of uw woning onder beschermd stadsgezicht valt. In dat geval kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen. Heeft u hier vragen over? Aarzel niet om contact op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen.

Geen BTW

U draagt bij aan de Energietransitie in Nederland als u investeert in zonnepanelen. U hoeft dan ook geen BTW te betalen. Hier hoeft u zelfs niets voor te doen.

Duidelijke offerte

Het aanvragen van een offerte of het plannen van een afspraak is geheel vrijblijvend. Binnen 1 dag ontvangt u een voorstel van Mobisolar. Hierin staat een overzicht van uw maandelijkse kosten en de terugverdientijd. Zo weet u vanaf het begin precies waar u aan toe bent en vanaf wanneer uw zonnepanelen winstgevend worden. Geen verrassingen en volledige transparantie, dat is wat u van Mobisolar kunt verwachten. 

Monitoring

Naast de installatie van uw zonnepanelen krijgt u ook toegang tot onze app. Via uw smartphone heeft u 24/7 inzicht in het verbruik en de opwekking van uw zonnepanelen. Of het nou een zonnige dag is of bewolkt, u kunt altijd precies zien hoeveel u bespaart. 

Energieleverancier

Het is wettelijk verplicht om uw zonnepanelen bij de overheid aan te melden. Dit is dus een belangrijke stap in het proces. Bij Mobisolar helpen wij u hierbij. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de aanmelding correct verloopt. 

 

Mobisolar is actief in provincie

Utrecht en Gelderland

Waarom zonnepanelen Kopen?

Overstappen op zonnepanelen biedt vele voordelen. Allereerst leidt het tot aanzienlijke besparingen op energiekosten. Zonnepanelen leveren namelijk gratis groene stroom. Bovendien draagt u bij aan een duurzame toekomst door het gebruik van zonnepanelen. Daarnaast verhoogt u ook de waarde van uw woning en komt u in aanmerking voor subsidies. Tot slot hebben zonnepanelen weinig onderhoud nodig en bieden ze langdurig en betrouwbaar energie. Zo kunt u met plezier blijven wonen in uw huidige woning.

Makkelijk aan te schaffen

Wij willen het aanschaffen van zonnepanelen zo gemakkelijk mogelijk maken voor iedereen. Wij regelen het hele installatieproces van A tot Z. Zodra u een aanvraag bij ons heeft gedaan, ontvangt u binnen 1 dag een persoonlijk aanbod. Elke woning en elk dak is anders. Wij adviseren u graag persoonlijk met de juiste informatie. Dit advies is bij ons altijd vrijblijvend! 

Doe de test en vraag
een offerte aan

Ontvang binnen 24 uur
een voorstel

Plan een afspraak voor de
montage van uw panelen

Altijd inbegrepen bij onze Zonnepanelen 

Ontzorging door volledige installatie en begeleiding tijdens het traject

Persoonlijk een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis en een duidelijke offerte

Gratis BTW terugave, zodat u zich hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een handige app om de panelen uit te lezen
& aanmelding bij een energieleverancier

Kennismaken?

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons in de showroom. Liever bij jou thuis? Ook geen probleem! Plan direct een vrijblijvende afspraak in.